Menu
Your Cart

Τρόποι πληρωμής

1.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Με σκοπό την άρτια εξυπηρέτησή σας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει επιλογές τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε. Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ενδιαφέρει, επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που θα αποσταλούν εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί το κατάστημα και συλλέγονται με πλήρη επιμέλεια και ασφάλεια και μόνο κατόπιν της συγκατάθεσής σας, που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, λαμβάνονται σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το κατάστημά μας για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

α) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με στοιχεία: IBAN GR 44 0172 1390 0051 3909 4187 580 (Δικαιούχος: ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK  με στοιχεία: IBAN GR 0202 6005 50000 6402 0080 8722 (Δικαιούχος: ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).

γ) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  με στοιχεία: IBAN GR 11 0110 1480 0000 1480 1082 513 (Δικαιούχος: ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).

Η παραγγελία αποστέλλεται μόλις ενημερωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός μας για την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός παραγγελίας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Για τη ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω email στο info@climahellas.gr το καταθετήριο της Τράπεζας.

δ)         Με πιστωτική, προπληρωμένη (prepaid) ή χρεωστική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express. Σημειωτέον ότι οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε  Σύμβαση μαζί σας.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς.

ε) Με αντικαταβολή, χωρίς επιπλέον χρέωση, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της, αποκλειστικά σε συνεργάτες/υπαλλήλους της εταιρείας μας και όχι σε εξωτερικούς συνεργάτες ή διανομείς.

Συναλλαγές πάνω από 500,00€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής.

2. Έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας: Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία μεταφορών στο χώρο που μας έχετε υποδείξει.

Για παραγγελίες εντός της περιφέρειας Αττικής ποσού υψηλότερου των 300 ευρώ, τα μεταφορικά παρέχονται δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στις ακόλουθες περιοχές: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΔΑΦΝΗ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΙΛΙΟΝ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΝΙΚΑΙΑ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΠΑΓΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΑΥΡΟΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΨΥΧΙΚΟ.

Για παραγγελίες κάτω των 300€ ελάχιστη χρέωση 6€ επιβαρύνει τον πελάτη. Το ωράριο παραδόσεων είναι 8.30 με 4.30 Δευτέρα με Παρασκευή.

Αν δεν υπάρχει ασανσέρ ή αν η χωρητικότητά του δεν επαρκεί για τη μεταφορά, οι παραδόσεις γίνονται επί του πεζοδρομίου.

Τα εμπορεύματα κάτω από 2 κιλά παραδίδονται σε εταιρία μεταφορών με ελάχιστη χρέωση 3 ευρώ. Τα κόμιστρα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Ογκώδη η βαριά αντικείμενα π.χ (λέβητας πετρελαίου) μεταφέρονται με συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρία η γερανό, εντός και εκτός αττικής με έξτρα κόστος κατόπιν συνεννόησης και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για παραδόσεις εκτός Αθηνών τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη σε πρακτορείο ή Courier της επιλογής του σε συνεννόηση με το κατάστημά μας.

 

Cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.