Menu
Your Cart

Αφυγραντήρας Carrier 16lt NextGen II με Φίλτρο HEPA CDF2-16Q7-1

Αφυγραντήρας Carrier 16lt NextGen II  με Φίλτρο HEPA CDF2-16Q7-1
5-10 ημέρες
Αφυγραντήρας Carrier 16lt NextGen II με Φίλτρο HEPA CDF2-16Q7-1
239,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 192,74€
  • Διαθεσιμότητα: 5-10 ημέρες
  • Εταιρεία: Carrier
  • Κωδικός προϊόντος: Carrier 16lt NextGen II με Φίλτρο HEPA CDF2-16Q7-1

Αφυγραντήρας Carrier 16lt NextGen II CDF2-16Q7


 2 Τύποι Λειτουργίας

Οι συσκευές NextGen II (16 & 20Lt) είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διαθέτουν δύο ξεχωριστούς τύπους λειτουργίας: Αφυγραντήρας ή Καθαριστής Αέρα (μέσω του φίλτρου ΗΕΡΑ). Οι συσκευές δε λειτουργούν ταυτόχρονα με τη διπλή τους ιδιότητα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο απρόσκοπτη απόδοση σε κάθε τύπο λειτουργίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

– Χρήση της συσκευής ως Καθαριστή Αέρα: Για να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή αποκλειστικά ως συσκευή Καθαρισμού Αέρα, απενεργοποιήστε τη συσκευή και εισάγετε το φίλτρο HEPA στην ειδική υποδοχή. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και πατήστε το κουμπί «Pure» συνεχόμενα για 3’’.

– Χρήση της συσκευής ως Αφυγραντήρα: Για να επαναφέρετε τη συσκευή σε λειτουργία Αφύγρανσης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αφαιρέστε το φίλτρο HEPA. Ενεργοποιήστε εκ νέου τη συσκευή και πατήστε το κουμπί «Pure» για 3’’.

Αποθηκεύστε το Φίλτρο HEPA σε κλειστό και ξηρό χώρο όταν δε το χρησιμοποιείτε. Το Φίλτρο HEPA δε χρειάζεται πλύσιμο και είναι κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις.

Αυτόματη απόψυξη

Σύστημα προστασίας του ψυκτικού στοιχείου (evaporator) από την δημιουργία πάγου

 Έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης

Ενεργοποιώντας αυτή τη λειτουργία, η συσκευή επιλέγει αυτόματα τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας, μεταξύ 45% – 55%, ανάλογα πάντα με τη θερμοκρασία δωματίου. Εξασφαλίζει τη συνεχή διατήρηση του κατάλληλου ποσοστού υγρασίας, προσφέροντας άριστη ποιότητα αέρα με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. 

  Εύκολη μεταφορά

Χάρη στα περιστρεφόμενα ροδάκια στη βάση της συσκευής.

  Μεγάλο Εύρος Ρύθμισης Σχετικής Υγρασίας (% RH)

Το επιθυμητό επίπεδο σχετικής υγρασίας μπορεί να ρυθμιστεί από πολύ χαμηλές τιμές της τάξης του 35% μέχρι και σε υψηλές τιμές έως 85%. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες υγρασίας όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η ανάγκη αφύγρανσης του χώρου.

Χαμηλή στάθμη θορύβου

Χάρη στη νέα γενιά συμπιεστών ES που επιτυγχάνουν χαμηλότερες δονήσεις και το νέο σχεδιασμό ανεμιστήρων (centrifugal fans).

Wi-Fi Activated

Χωρίς να απαιτείται η αγορά κανενός πρόσθετου εξοπλισμού, μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή από το smartphone σας από όπου και αν βρίσκεστε. Απλά κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή "Carrier Air Conditioner" και συνδέστε τη συσκευή σας.

Μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα ένα ή περισσότερα κλιματιστικά και αφυγραντήρες Carrier, μέσω μιας εύκολης στη χρήση εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα iOS & Android.

Η εφαρμογή “Carrier Air Conditioner” επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.α.

Το Wi-Fi stick βρίσκεται εντός της συσκευασίας του προϊόντος και δεν απαιτείται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός για τη σύνδεση της συσκευής.

Χρόνια Εγγύηση

Η μονάδα διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα της τα μέρη.

Φίλτρο HEPA

Το Φίλτρο High Efficiency Particulate Air παγιδεύει μικρόβια και αλλεργιογόνα, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η μονάδα επανεκκινεί αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Προ-Φίλτρο

Το προφίλτρο συγκρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια της σκόνης που αιωρούνται στον αέρα, αποτρέποντας την εισροή τους στο εσωτερικό της μονάδας. Καλύπτει την εισαγωγή του αέρα και βοηθά στο να διατηρείται η μονάδα και η σερπαντίνα καθαρές από ακαθαρσίες και ρύπους, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα αέρα. Το προ-φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και καθαριστεί με διάλυμα νερού.
Γενικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Αφυγραντήρα Αφυγραντήρας με συμπιεστή
Δυνατότητα ( lt/ημέρα ) 16
Για χώρους έως 48m²
Ψυκτικό Μέσο R290
Θερμοκρασία Λειτουργίας ( ⁰C ) 5-32
Ροή Αέρα ( Ονομαστική ) ( m³/h ) 166
Μέγιστο Επίπεδο Θορύβου ( dBA ) 46/43.0/41
Κατανάλωση ( W ) 360
Τροφοδοσία 220-240V, 50Hz, 1Ph
Διαστάσεις ( Υ x Π x Β ) (cm) 51 x 35 x 24,5
Καθαρό Βάρος ( Kg ) 15
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
Ψηφιακές Ενδείξεις ΝΑΙ (Οθόνη αφής)
Αυτόματη Επανεκκίνηση ΝΑΙ (Μετά από άδειασμα δοχείου & διακοπή ρεύματος)
Μόνιμη Σύνδεση Αποχέτευσης ΝΑΙ
Χρονοδιακόπτης ΝΑΙ
Αυτόματη Διακοπή Λειτουργίας ΝΑΙ
Ταχύτητες 3
Φίλτρο Σκόνης ΝΑΙ (πλενόμενο προφίλτρο )
Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων ΝΑΙ
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού ( lt ) 3
WiFi ΝΑΙ
Φίλτρο HEPA ΝΑΙ
Εγγύηση 5 έτη
Cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.